תקן 160 הוא תקן משטרתי המחייב כל אתר המעוניין באישור עסק ובעצם מדבר על מערכת הכריזה של העסק ואיך וממה היא צריכה להיות מורכבת.
עסקים רבים מחוייבים על פי חוק בעמדות שונות לכיבוי אש.
כמו כן, בין אם העסק שלך כולל רק מטף כיבוי אש או מערכות מתקדמות יותר כמו ספרינקלרים או מערכת כריזה, יש לבצע ביקורת שנתית לציוד ולהבטיח את תקינותו.
תקן 160 – בדיקת תקינות מערכת כריזה על ידי מומחים של מיקוד
כאשר מזמינים שירותי ביקורת שנתית לציוד כיבוי האש בעסק, יש לבדוק אם נותן השירות שבחרת הוא בעל רשיון לביצוע הבדיקה שכן, בדיקה זו חשובה מאוד ועלולה לסכן חיי אדם במידה ולא נעשתה כראוי, בנוסף חברת הביטוח דורשת לראות את הדו״ח הסופי של הבדיקה השנתית אשר בו מצוינים תיקונים ו/או החלפת ציוד לפי הצורך.
חברת מיקוד מתמחה מאז 1989 בסיוע ומתן שירותי לעסקים בתחום גילוי וכיבוי אש.
מיקוד תקשורת ובטחון נוסדה בשנת 1989 והיא מספקת מענה לצרכים השונים בתחום האש, התקשורת והביטחון. החברה מסייעת, מייעצת, מלווה, מתכננת ומקימה פרויקטים של מערכות כיבוי אש, מערכות גילוי אש, ספרינקלרים, מערכות בית חכם ומערכות תקשורת והגנה מקיפים ללקוחות פרטיים, עסקיים וציבוריים. צרו קשר ובואו לבחון את אפשרויות המיגון, הבקרה והאבטחה המתאימות לכם, בבית או בעסק, הצטרפו לקהל לקוחותינו.
באתר זה נעשה שימוש בעוגיות (Cookies) וכלים דומים לשיפור חוויית הגלישה, תוכן מותאם אישי וניתוחים סטטיסטיים. אי־הסכמה עשויה להגביל חלק מהפעולות והמאפיינים באתר, ולמידע נוסף ניתן לעיין במדיניות הפרטיות שלנו.
פונקציונליות
Always active
The technical storage or access is strictly necessary for the legitimate purpose of enabling the use of a specific service explicitly requested by the subscriber or user, or for the sole purpose of carrying out the transmission of a communication over an electronic communications network.
Preferences
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
סטטיסטיקות
The technical storage or access that is used exclusively for statistical purposes.The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
שיווק
The technical storage or access is required to create user profiles to send advertising, or to track the user on a website or across several websites for similar marketing purposes.